top of page

mån 05 feb.

|

Microsoft Teams

Om Sandviks långvariga och kontinuerliga arbete med psykologisk trygghet i praktiken

Haka på och hör hur Sandvik rent praktiskt och under lång tid har arbetat med begreppet psykologisk trygghet! Sandvikkoncernens personaldirektör Johan Kerstell berättar tillsammans med Lina Hedin, mångårig samarbetsparter till Sandvik på Add Insight.

Registration is closed
See our other events
Om Sandviks långvariga och kontinuerliga arbete med psykologisk trygghet i praktiken
Om Sandviks långvariga och kontinuerliga arbete med psykologisk trygghet i praktiken

Tid och plats

05 feb. 2024 13:00 – 15:00 CET

Microsoft Teams

Gäster

Om evenemanget

Arrangemang kring psykologisk trygghet/psychological safety har SÄKU bjudit in till vid flera tillfällen. Först ut var Marie Ryd, som både under två utbildningstillfällen och vid seminarium mellan 2016 och 2020 fördjupade vår kunskap om arbetsmiljö på hjärnans villkor och knöt an till begreppet neurosafety och till Amy Edmondsons forskning.  Under 2022 pratade amerikanska Rosa Carrillo om vikten av ”the relationship factor” kopplat till att skapa engagemang och tillit hos medarbetare. Det senaste arrangemanget kring temat var i januari 2023, då Louise Bringseliusdelade med sig av viktiga nycklar för att lyckas med psykologisk trygghet och tillit i sin organisation.

Nu har turen kommit till ett företag att presentera hur de rent praktiskt har arbetat med begreppet psykologisk trygghet.

SÄKU är mycket glada att få bjuda in er till att lyssna på ett av de svenska globala företag som arbetat under lång tid med detta begrepp/tema: Sandvik!

Johan Kerstell, Sandviks personaldirektör och tillika medlem i koncernledningen, kommer att berätta om Sandviks långa och kontinuerliga resa med att införa psykologisk trygghet på alla nivåer i hela koncernen - brett, djupt, mätbart och på riktigt. Johan kommer att berätta om resan tillsammans med Lina Hedin, mångårig samarbetsparter till Sandvik på Add Insight i frågor kring team- och organisationsutveckling. Lina kommer att berätta om vad psykologisk trygghet är, varför det är viktigt och kopplingen till säkerhetskultur med konkreta case.

Webinariet kommer att hållas på svenska och spelas in. Som vanligt kommer ni få chansen att ställa era frågor till Johan och Lina i slutet av webinariet.

Varmt välkomna!

Om Johan Kerstell

Johan Kerstell är HR Chef på Sandvik sedan 2016. Utöver HR har Johan koncernansvaret för Miljö, Hälsa och Säkerhet. Johan har en lång och bred erfarenhet av HR inom Sandvik sedan 2004 och länge drivit frågan om att öka förståelsen för vilken nytta organisationer och team har av en ökad psykologisk trygghet. Johan är även väldigt involverad i det praktiska arbete Sandvik genomgått vad det gäller att utveckla den Psykologiska tryggheten genom hela organisationen.

Om Lina Hedin

Lina Hedin är team- och ledarutvecklare på Add Insight. Lina har en bakgrund som sjöofficer i Marinen, och arbetar sedan 12 år tillbaka med att stötta organisationer att bygga effektiva team, hållbart ledarskap och psykologisk trygghet. Add Insight är svensk partner till The Fearless Organization som erbjuder forskningsbaserade verktyg, certifieringar, föreläsningar och utvecklingsprogram för att stärka psykologisk trygghet.

När och var?

Datum: Måndag 5:e februari

Tid: kl 13.00 till 15.00 (inkl. paus och frågestund/diskussion)

Plattform: Microsoft Teams

Registrering och avgift

Registrera dig genom att klicka på knappen Register!  här ovan eller scrolla ned till biljettraden längst ned på sidan.

För SÄKU-medlemmar

Välj “SÄKU-medlem (GRATIS)”-alternativet när du anmäler dig och checkar ut.

Webinariet är gratis för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket (SÄKU).

För icke-SÄKU-medlemmar

Välj “Icke-SÄKU-medlem”-alternativet när du anmäler dig och checkar ut.

Webinariet är öppet för icke-SÄKU-medlemmar till en kostnad av 1 500 SEK plus moms och deltagare.

Återköp av biljetten är möjligt tills dagen innan eventet. Om du inte har deltagit men inte informerat kansliet minst en dag innan eventet, är inget återköp möjligt.

Få länken till webinariet

Efter att du anmält dig kommer du få en Teams-kallelse (samma dag eller någon dag efter du anmäld dig). Några dagar innan webinairet kommer du även få ett mejl med lite info om webinariet där även Teams-länken är med.

Om du fått förhinder att närvara vid webinariet efter att du anmält dig, vänligen informera kansliet om detta.

Information kopplat till GDPR/Allmänna dataskyddsförordningen

Läs mer om hur SÄKU behandlar dina personuppgifter här.

Biljetter

 • Icke-SÄKU-medlem

  Biljett för icke-SÄKU-medlem.

  1 500,00 kr
  Skatt: +375,00 kr Moms
  Försäljning avslutad
 • SÄKU-medlem (GRATIS)

  Biljett för medlemmar i SÄKU. Gratis.

  0,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta event

bottom of page