Seminarium med Skanska och Lantmännen, 6/5 - 2020, Skype

Uppdaterat: 25 sep. 2020

Vid detta seminarium över Skype berättade först Sandra Ulander, Pernilla Törnros och Alexandra Meurk från Skanska Sverige om hur de tagit hjälp av digitalisering i sitt säkerhetskulturarbete, med fokus på den årliga säkerhetsveckan.

Lantmännens Jenny Angseryd presenterade sedan Läntmännens nya vision kring säkerhet och hälsa (I – You – We, Healthy and Safe Every day) och tankarna bakom deras övergripande 2030 strategi som tagits fram med koppling till visionen. Lantmännen berättade också lite kort om arbetet med framtagandet av deras roadmap .

Material

Presentationen från Skanska kan ses HÄR.

Presentationen från Lantmännen kan ses HÄR.

Nedan kan ni se inspleningen av de två delarna av seminariet på SÄKUPlay (Youtube).

Skanskas presentation slutar ca 40:20 min in i filmen, vartefter Lantmännen tar vid.