Nyfiken på Resilience Engineering? Då kan Kalmar i sommar vara något.

Mellan den 24:e till den 27:e juni är Linnéuniversitet i Kalmar värd för det åttonde symposiet i regi av Resilience Engineering Association (REA).

REA är en global sammanslutning av forskare som undersöker och vidareutvecklar forskningsfältet Resilience Engineering utifrån olika aspekter och perspektiv.

Resilience Engineering handlar kortfattat om vad som sker med socio-tekniska system i en komplex värld av förändrande förväntningar, relationer och beroende samt möjligheter. Hur bra det socio-tekniska systemet har levererat historiskt utifrån både produktion och säkerhet är i en sådan värld ingen garanti för framtida framgång.

2019 års REA-symposium har titeln "Embracing Resilience: Scaling up and Speeding up" och summerar vad det kommer att handla om; att omfamna resiliens i en turbulent värld och se hur upp- och nedskalning påverkar systemet.

Läs mer på hemsidan för symposiet HÄR.

Anmälan innan 1/3 2019 kostar 4500 SEK + moms, därefter höjs deltagaravgiften.