top of page

SÄKU:s styrelseledamot i Standardpodden om nya ISO 45001

SÄKUs styrelseledamot Anna Gruffman, arbetsmiljö- och säkerhetschef på Bonava, medverkar i det senaste avsnittet av Standardpodden som uteslutande handlar om den nya standarden för arbetsmiljöledning: ISO 45001 .

Samtalet leds av SIS projektledare Björn Nilsson och gästar gör även Stefan Larsson, konsult 6D Sustainability. I avsnittet diskuterar de tre vikten av ett strategiskt arbetsmiljöarbete och tittar närmare på vad den nya standarden kan tillföra och hur den kan användas.

Lyssna på Standardpodden på SIS hemsida genom att klicka HÄR.

Du kan även ladda hem avsnittet direkt genom att klicka HÄR.

Anna medverkade även på ett SÄKU-arrangemang år 2017 där hon och Carina Jönsson från Paulig Group pratade om ISO 45001 och gav tips på hur man kan jobba för att få till ett bra ledningssystem i sin verksamhet. Videoinspelningen och presentationsmaterialet från detta seminarium kan nås på SÄKUs medlemsdel genom att logga in.

EndFragment

bottom of page